top of page

Receta Gatimi per fëmijë: Drithëra dhe banane.

  1. KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA.

  2. Drithëra dhe banane

  3. 1/2 banane e pjekur,1 lugë e vogël oriz për foshnja, 1 lugë qumësht të zakonshëm të foshnjes apo ujë.

  4. Përgatitja:

  5. . Hiqni lëvoren e bananes dhe shtypeni bananen derisa të zbutet sikurse pure.2. Përzieni orizin e zier me puren e bananes dhe pastaj shtoni qumështin e zakonshëm të foshnjes (apo ujin nëse e preferoni më shumë).3. Shtoni më shumë oriz apo qumësht/ujë sipas nevojës, për t`ia përshtatur foshnjes suaj. (Mos e ftohni bananen.)Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë (nëse gjatë pergatitjes keni përdorur ujë).

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Receta Gatimi per fëmijë:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Deri ne 6 muaj bebes i mjafton vetëm qumshti i gjirit dhe duhet që foshnja të ushqehet vetem me qumësht gjiri ,në rast mungese me qumësht të pregaditur artificialisht. Ku

Receta Gatimi per fëmijë: Pure molle:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure molle 1 apo 1/2 e një molle të vogël (ose të zier). Përgatitja: Pastrojeni mollën, qërrojeni, dhe prejeni në copëza.2. Hidhni në një enë 2-4 lugë me ujë, hidhni copë

Receta Gatimi per fëmijë:Pure dardhe.

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure dardhe Përbërësit: 1 dardhë e pjekur e vogël Përgatitja: 1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.2. Ziejeni në një tigan me një sa

Comments


bottom of page