top of page

Receta Gatimi per fëmijë: Pure kumbulle dhe banane.

  1. KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA.

  2. Pure kumbulle dhe banane

  3. 3 kumbulla të freskëta, të pjekura apo të ziera,• ¼ e bananes së pjekur

  4. Përgatitja:

  5. 1. Nëse përdorni kumbulla të freskëta, atëherë së pari lajini, largojini lëvoren dhe farat. Shtypini me një pirun apo bluani me blender.2. Nëse përdorni kumbulla të ziera, lajini, largojini lëvoren dhe farën dhe pastaj fusni ato në një enë me pak ujë derisa të zbuten (rreth 15 minuta).3. Thajini dhe bluajini me blender apo shtypini me pirun. Shtoni bananen, dhe bluani të gjitha së bashku në blender për të fituar një pure të butë. (Mos e ftohni bananen.)Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë.

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Receta Gatimi per fëmijë:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Deri ne 6 muaj bebes i mjafton vetëm qumshti i gjirit dhe duhet që foshnja të ushqehet vetem me qumësht gjiri ,në rast mungese me qumësht të pregaditur artificialisht. Ku

Receta Gatimi per fëmijë: Pure molle:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure molle 1 apo 1/2 e një molle të vogël (ose të zier). Përgatitja: Pastrojeni mollën, qërrojeni, dhe prejeni në copëza.2. Hidhni në një enë 2-4 lugë me ujë, hidhni copë

Receta Gatimi per fëmijë:Pure dardhe.

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure dardhe Përbërësit: 1 dardhë e pjekur e vogël Përgatitja: 1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.2. Ziejeni në një tigan me një sa

Comments


bottom of page