top of page

KUZHINA SHQIPTARE TRADICIONALE,MODERNE DHE INTERNACIONALE

Kuzhina eshte vendi ku i sherbejme jo vetem te tjereve por dhe vetes njekohesisht. Ku te gjithe mund të zhvillojnë krijimtarinë, sidomos femijet, një vend ku ata në mënyrë te natyrshme mund te krijojne biseda dhe ku tradita vazhdohet brez pas brezi. Chef. Aleksande Ziso eshte themeluesi i grupit Kuzhina Tradicionale, Moderne dhe Internacionale dhe se fundmi ne bashkepunim me Algert Veisllari hapen faqen/website Gastronomia Shqiptare. Kjo faqe/ website eshte krijuar per tu ardhur ne ndihme amvisave ku te mesojne receta te ndryshme dhe njekohesisht te shkembejme ide me njeri-tjetrin. Ketu mund te gjeni nga recetat tradicionale deri tek recetat e fundit moderne dhe internacionale. Por, ketu nuk mungojne si keshillat per femije, keshilla rreth kuzhines, ( fruta &perime, erza…) por jo vetem, gjithashtu ketu mund te gjeni dhe kuriozitete te ndryshme rreth botes, artit te gatimit.

bottom of page