top of page
Seasoning Steak

By Chef

ALEXANDER ZISO

KUZHINA SHQIPTARE TRADICIONALE,MODERNE DHE INTERNACIONALE

Kuzhina eshte vendi ku i sherbejme jo vetem te tjereve por dhe vetes njekohesisht. Ku te gjithe mund të zhvillojnë krijimtarinë, sidomos femijet, një vend ku ata në mënyrë te natyrshme mund te krijojne biseda dhe ku tradita vazhdohet brez pas brezi. Ketu mund te gjeni nga recetat tradicionale deri tek recetat e fundit moderne dhe internacionale. Por, ketu nuk mungojne si keshillat per femije, keshilla rreth kuzhines, ( fruta &perime, erza…) por jo vetem, gjithashtu ketu mund te gjeni dhe kuriozitete te ndryshme rreth botes, artit te gatimit.

Recetat e fundit

Na Kontaktoni

Ju Faleminderit!

bottom of page