top of page

"Receta e suksesit":

"Receta e suksesit":

Së pari vendos sasi të madhe besimi në enën ku paraprakisht ke vendosur ëndrrën.

Kjo sasi besimi duhet të rritet vazhdimisht, në menyrë që perbëresi kryesor të mos shuhet.

Shton dashuri sipas nevojës, por mbaje mënd:

Sa më e madhe sasia e dashurisë, aq më i mirë do të jetë rezultati përfundimtar.

Merr pak buzëqeshje nga të tjerët, shto edhe pak nga buzëqeshjet tua.

Perzierjën e vendosë në furrë duke u kujdesur vazhdimisht për të - nuk bën t'i largosh sytë për asnjë moment nga ajo, pasi që digjet shumë lehtë.

Për t'u pjekur duhet të shtosh perbërësin kryesor: punën - është i vetmi përbëres pa të cilin receta nuk mund të realizohet assesi.

Gjatë pritjës për të parë rezultatin final, shto vazhdimisht këmbngulje dhe durim.

Nuk ka kohë të caktuar të pjekjës - varët nga sasia e punës, dashurisë dhe besimit që keni vendosur në enë.

Nese është bërë përzierja në mënyrë të duhur, do e kuptosh kur suksesi të vijë në duart tua.

Shijojeni se eshte shume e shihshme per te gjithe !!!:) 🙂 🙂




111 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page