top of page

Receta Gatimi per fëmijë:Pure dardhe.

  1. KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA.

  2. Pure dardhe

  3. Përbërësit:

  4. 1 dardhë e pjekur e vogël

  5. Përgatitja:

  6. 1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.2. Ziejeni në një tigan me një sasi të vogël të ujit deri sa të zbutet (rreth 5 minuta).3. Bluajeni në blender dhe pureja është e gatshme për foshnjen tuaj.Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Receta Gatimi per fëmijë:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Deri ne 6 muaj bebes i mjafton vetëm qumshti i gjirit dhe duhet që foshnja të ushqehet vetem me qumësht gjiri ,në rast mungese me qumësht të pregaditur artificialisht. Ku

Receta Gatimi per fëmijë: Pure molle:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure molle 1 apo 1/2 e një molle të vogël (ose të zier). Përgatitja: Pastrojeni mollën, qërrojeni, dhe prejeni në copëza.2. Hidhni në një enë 2-4 lugë me ujë, hidhni copë

Comments


bottom of page