top of page

Receta Gatimi per fëmijë: Pure kungulli.

  1. KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA.

  2. Pure kungulli

  3. Merreni një kungull të vogël, largoni lëvoren, përgjysmojeni, largoni farat dhe prejeni në kube të vogla nga 2 cm.

  4. Përgatitja:

  5. 1. Zieni kungullin në ujë, avull apo mikrovalë derisa të zbutet.2. Pastaj hidheni në blender për ta bluar derisa të fitoni një masë homogjene.3. Hidhini qumësht të cilin e përdorni për foshnjen apo ujë të vluar, për të fituar dendësinë e dëshiruar të puresë.Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë (nëse gjatë pergatitjes keni përdorur ujë).

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Receta Gatimi per fëmijë:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Deri ne 6 muaj bebes i mjafton vetëm qumshti i gjirit dhe duhet që foshnja të ushqehet vetem me qumësht gjiri ,në rast mungese me qumësht të pregaditur artificialisht. Ku

Receta Gatimi per fëmijë: Pure molle:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure molle 1 apo 1/2 e një molle të vogël (ose të zier). Përgatitja: Pastrojeni mollën, qërrojeni, dhe prejeni në copëza.2. Hidhni në një enë 2-4 lugë me ujë, hidhni copë

Receta Gatimi per fëmijë:Pure dardhe.

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure dardhe Përbërësit: 1 dardhë e pjekur e vogël Përgatitja: 1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.2. Ziejeni në një tigan me një sa

Comments


bottom of page