top of page

Receta Gatimi per fëmijë: Pure molle:

  1. KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA.

  2. Pure molle

  3. 1 apo 1/2 e një molle të vogël (ose të zier).

  4. Përgatitja:

  5. Pastrojeni mollën, qërrojeni, dhe prejeni në copëza.2. Hidhni në një enë 2-4 lugë me ujë, hidhni copëzat e mollës dhe ziejini deri sa të zbuten (rreth 5-10 minuta).3. Largoni mollën e zier nga ena, dhe futeni në blender, për ta bluar deri sa të merr formën e puresë.Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë.

47 views0 comments

Recent Posts

See All

Receta Gatimi per fëmijë:

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Deri ne 6 muaj bebes i mjafton vetëm qumshti i gjirit dhe duhet që foshnja të ushqehet vetem me qumësht gjiri ,në rast mungese me qumësht të pregaditur artificialisht. Ku

Receta Gatimi per fëmijë:Pure dardhe.

KOHA E PERGATITJES 10 MINUTA. Pure dardhe Përbërësit: 1 dardhë e pjekur e vogël Përgatitja: 1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.2. Ziejeni në një tigan me një sa

Comments


bottom of page