top of page

Gaforre të ziera:

Gaforre të ziera:

Përbërësit:


Tul gaforreje 600-800 gr

Kripë

Piper

Gjethe dafine 3 -4

Aniseed 2-3 copa (Γλυκάνισος) (ANISEED) (ANICE)


Pergatitja:

Gaforret pastrohen, lahen mirë, zihen me ujë të valuar me kripë, piper e gjethe dafine, Aniseed, dhe lihen të ftohen. Hiqet mishi nga guaska dhe pritet në feta. Shërbehet i zier me degë majdanozi e feta limoni. Ka mish të bardhë dhe të butë. Gjithashtu përdoret me patatet të ziera në formë sallate, duke e prerë në fije mishin e gaforres. Përdoret edhe me sallatë te ndryshme dhe ne makarona te ndryshme, e me perime të ziera.


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page