top of page

Trilece. Recet e postuar nga. Kadir Aral

Trilece

10 veze bardha dhe 250 sheqer Bashk 3 minut mikser perze Pastaj 10 beze verdha fute branda boshaltis 30 sekond perze mikser Pastaj mybyl 250 gr miell avash avash boshaltis branda me dora perze jo shum Pastaj

Mbushni tepsinë e mbushur me vaj 180 grade me furra 30 minut kontrol

Per sos 1000 gr qumesht 250 gr panda qumesht Perzjeje Pastaj 800 gr Panna krem me sheqer boshaltis pak perze me luga

Per siper Gati Karemel sos ka market

568 views0 comments

Recent Posts

See All

Supë magjerica

Recet e postuar nga Apostol Buzopulos Buzi Supe Magjerice Miredita te nderuar dhe respektuar miq dhe mikesha te grupit , Megjithese supen magjerice do ta gatuajme diten e Shtune sipas zakonit te fest

Comments


bottom of page